Wednesday, 8 February 2012

study semula...itu penting.. (^_^)Y


sy mau update dan bercerite.. tp sy x de modal nk cite.. haha skema lak sy2 ni...

bebaru ni ak dapat interview kat syarikat DYNAMIC PILE TESTING SDN BHD.. ak mmg berharap dapat kje tu.. tp ak x yakin lak ley dapat.. huhu sedey kan.. 

okey mulai skarang ak nk study balik.. bukak buku balik pasal civil eng.. yg totally ilang dalam ingatan ak.. lebih 70 peratus da ilang.. huhu.. soalan mudah pon x bley jawap.. mmg agak bodoh gak terasa diri mase tuh.. huhu...I

eh korang2 tau x mane2 tempat yang boley amek kursus STAAD PRO @ MICROSOFT PROJECT.. x pon paling basic pon AUTO CAD...bukan lupe tp x berapa nk ingat...

ye la da dok dalam bidang CSR ni agak lame smapai lupe segala.. huhu.. ade sape2 mau bantu??? sangat2 la di alu2 kan.. 

if de pendapat comment sy ok..TTQQQQ (^_^)Y




4 oMeLan:

Anonymous said...

ana!! ala.. kmu study ja balik buku staad pro en. yusof.. xyah cr kursus staad pro.. mahal sgt klu nak g kursus lg.. dr model training note staad pro tu pun kmu bleh pro.. trust me.. klu autocad,just practice it back.. tekan2 je n remind button function.. ok kot.. kmu mesti dpt ingat balik sume tu.. hihi..
anyway, all da best! regards,qotrun.

!!MuTiaRa!! said...

Ye ke.. ☺keý I will.. Tp kan mane de software auto cad lg.. Da expired.. Huhu

Rapunzel Cikilolo said...

dynamic pile. tu mcm ilmu geo dengan lab... kot la...

!!MuTiaRa!! said...

Aah... Syarikat ni buat foundation... Test pile sume..