Tuesday, 21 February 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

jenjalan usha blog org..singgah  blog GREENPANDA rase paling menarik minat ak nk men segmen "tambah follower sampai pengsan" yang di anjurkan oleh lezza ni... tok tambah2 follower ak ni.. 

ak da lame menulis blog ni de lah blog ke dua ak.. sebelum ni ak de 1 blog tp ak da deactive atas sebab2 tertentu.. hehe cite lame.. so lupekan..

ak ni x de la berapa nk rajin update blog.. bler de rase nk bercerita n de kesempatan masa baru ak update..al maklum lah.. org berkerjaya ni.. pegi pagi balik malam..sbb tu la follower mmg x ramai la.. setakat kawan2 je sume... hehe 

sesape yg berminat nk join segment ni.. meh2 klik si doremon kat bawah ni.. hehe =)





15 oMeLan:

Leeza said...

hai...lezza singgah sini and follow skali. thanks ye sebab sudi join and happy blogging =)

Maria Yusoff said...

hi...singgah sini..dari segmen yg sama..
do follow me back..

http://chomeycheeky.blogspot.com/

Diyana Ridzuan said...

done follow.hit me back http://deqnaworld.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Tyratyra said...

Hai, singgah dari segmen sama :)
Follow awak, nanti singgah blog saya pula ya !
http://lifeoftyra.blogspot.com/
:)

Diera Tekikushika said...

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...heheheh...

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

anim said...

saya dari segmen yang sama

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama -->


http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam perkenalan :)

✿ e e i y s s ✿ said...

masih belum pengsan2 , jadi sempat singgah sini dan folo dari segmen yang sama
.............................
salam UKHWAH
............................

Mohamad Azhar Che Omar said...

http://arielzafwan.blogspot.in/

Iera balqis said...

salam perkenalan..sye dtg dari segmen yg sama..done follow ur blogger..hit me back :)


http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

cik chemist said...

done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html