Tuesday, 5 April 2011

!!aktiviti weekend!!

1st time gaji..huhu dapat sket jek..but ak bersyukur la cz dapat wat mak bapak ak tersenyum dengan sedikit pemberian ku itu..huhudapat la ringan kan beban mereka sikit kan…hopefully la…

Weekend x g mane pon walau bru pas gaji kan..gji bulan ni just ckup2 makan jek wat tambg LRT n KTM..so bln april ni ak kne la jimat kuase2…bln depan bru leh enjoy ckit…harap2 cpt2 la mase berlalu..x la ak merana nk tgu cukup bulan.huhu..Kawan2 yang ajak ak kuar tu..terpakse la ak tolak wat sementara waktu nih…

Antare kerja yang ak buat weekend nih

Sabtu: pagi2 ak anta mak ak g kisar jamu…tuk pengetahuan korg mak ak buat jamu tuk org bersalin…jamu ni x de la khas tok org bersalin jek…org yg jge badan pon bleh minum…otw g tempat tu..de excident..agak teruk gak…then otw balik pon de excident kat highway…tgk dkt mmg truk la 2 2 excident 2…remok depan…ish agak menyeramkan la jugak….

Ahad: lak ktorg adik beradik angkat tanah..my father nk wat bilik air kat luar umah…ok wat tuk kemudahan..t kenduri x de la susa2 nk amek air kat dalam umah kan…dalam wat kerje2 ni ak la paling malaz..ahaha..serius pas ak sakit ari tu ak x leh wat keje berat sgt cpt sgt letih…pas tu mula nk demam…huhu aduhai… then ptg ahad tu ak ngan adik2 yang kecik termasuk mak n abah g bersantai kat TAMAN SETIA ALAM...usha2 la gmbar kat bwh  ni eaa...hehe


OK NI GMBR2 YANG AK AMEK MASE BWAT KEJE SKET2..HEHEH

kerja yg x brape nk keje...

gelagat adik2 ak!!!

bersantai d TAMAN SETIA ALAM..

0 oMeLan: